Meer over Sandra

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra, specialist in 3D. Geboren en getogen in het prachtige Limburg.

Mijn skills omvatten het modelleren, texturen en animeren van 3D objecten. Of het nu gaat om een nieuw bedrijfskantine uit te werken, of juist om te laten zien hoe een machine in elkaar wordt gezet door middel van een animatie, van beide opdrachten krijg ik energie.

Ik heb inmiddels al 7 jaar ervaring binnen mijn industrie, en heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het vormgeven van toekomstige conveyor systemen, zodat de klant een beter beeld kreeg van wat er gekocht en gebouwd werd.

Ook heb ik binnen deze functie kennis en ervaring opgedaan met Virtual Reality in Unreal Engine, waardoor ik een toekomstige fabriekshal kon realiseren in VR zonder al teveel moeite. Hierdoor kreeg men een beter beeld van de schaal van het systeem, en kon men ook meteen in een oogopslag zien of vorkheftrucks in bepaalde gebieden konden rijden.

Als persoon ben ik punctueel en detail georiënteerd. Ik hou ervan om met anderen te brainstormen over nieuwe ideeën en projecten. Ik kan out-of-the-box denken en heb programma’s snel onder de knie.


Ik ben van mening dat 3D renders en animaties voor veel bedrijven een uitkomst bieden ter ondersteuning van hun eigen producten. Sommige camerahoeken zijn nu eenmaal niet te bereiken door middel van een traditionele camera, maar wel door een digitale camera.

Comments are closed.