10 dingen die geen talent vereisen

Ik kwam dit plaatje tegen toen ik op zoek was naar nieuwe onderwerpen om een blog over te schrijven:

chelerwuoaa0jcc-jpg-large

Iedereen heeft dingen waar men juist goed of slecht in is. Ik was slecht in gym, ik haatte het zelfs. Ik werd altijd als laatste gekozen, had geen conditie, en had overgewicht. Ik was dus ook jaloers op de jongens en meiden die uitblonken hierin. Aan de andere kant, ik kon heel goed tekenen en haalde altijd hoge punten bij het vak Tekenen.

Inmiddels ben ik 10kg afgevallen, en zit dus nu op een goed gewicht, plus mijn conditie is enorm verbeterd. Het is geen talent. Mijn tekenkunsten zijn ook geen talent. Het zijn de 10 dingen, waardoor je je doelen kunt halen en je dromen kunt verwezenlijken. So just do it! 🙂

  1. Op tijd komen
  2. Werkinstelling
  3. Moeite
  4. Lichaamstaal
  5. Energie
  6. Houding
  7. Passie
  8. Tips willen accepteren van experts
  9. Extra werk verrichten
  10. Voorbereid zijn

 

Alvast fijn weekend, en natuurlijk wens ik iedereen hele fijne feestdagen, en het beste voor 2017!

Save

Comments are closed.