Vergadering en KvK

Ik heb afgelopen dinsdag de eerste vergadering met een potentiële klant gehad. De naam zal ik voorlopig nog niet noemen. Het ging om het maken van een nieuwe website voor bedrijf X, want deze is heel erg nodig aan een update. Via mijn vriend, die daar werkt, ben ik bij het bedrijf terechtgekomen.

Een paar weken geleden heb ik dan ook de stap genomen om te kijken of het ondernemerschap iets voor mij is, en bedrijf X heeft me kort daarna uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek was gewoon om te kijken wat ik voor hen kan betekenen en hoe ze graag hun nieuwe website eruit willen laten zien.

Het gesprek ging zeer goed, en beide partijen hebben er veel van opgestoken 🙂 Er zijn een paar dingen die ik vergeten ben te vragen in het eerste gesprek (met name over bepaalde pagina’s binnen de website), maar dan weet ik dat voor de volgende keer. Bedrijf X heeft ook gezien dat een website onderhouden helemaal niet zoveel tijd en moeite hoeft te kosten als dat het nu doet.

Ik heb diezelfde dag nog zogenaamde mockups gemaakt (schetsen) van hoe de nieuwe website eruit komt te zien, met uitleg erbij over hoe een Content Management System, zoals WordPress werkt, verdere voorstellen, en mijn tarief. Volgende week zal ik te horen krijgen of ik de eerste opdracht een feit zal zijn.

Volgende week woensdag moet ik sowieso even naar de Kamer van Koophandel om me ook daadwerkelijk te laten inschrijven. En dan is Sandra van Gasteren – Graphics & Animation een feit!

Comments are closed.