Wie ben ik?

Ik ben geboren in Sevenum, in 1992. Na de lagere school heb ik mijn VWO-diploma gehaald, om vervolgens aan de NHTV te gaan studeren. De richting die ik heb gevolgd is Visual Artist (HBO) op de International Game Architecture and Design academy. Sinds februari 2016 ben ik afgestudeerd.

Mijn skills omvatten het modeleren, texturen en animeren van 3D objecten. Verder vind ik het ook leuk om te schilderen en te tekenen. De programma’s waarmee ik vaker werk zijn: Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Autodesk Maya, ZBrush en de Unreal Engine. Ook kan ik websites in WordPress maken en begrijp ik de basics van HTML, CSS en visual scripting.

Als persoon ben ik punctueel en perfectionistisch ingesteld, altijd op zoek naar nieuwe technieken en programma’s en ik hou ervan om met anderen te brainstormen over nieuwe ideeën en projecten. Ik kan out-of-the-box denken en heb nieuwe programma’s snel onder de knie.

Dus mocht u een logo willen hebben voor uw nieuwe bedrijf, een kleine animatie om uw producten aan te prijzen of uit te leggen, of 3D tekeningen van uw nieuwe huiskamer, mail me gerust met uw voorstel en ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Verdere hobby’s: tekenen, fotograferen, gamen en lezen.

Voor mijn CV kunt u het onderstaande PDF openen.

CV_Sandra_van_Gasteren (pdf)

Save

Save

Comments are closed.